Nye omsorgsboliger på Selsro tatt i bruk

De som har sin daglige gang forbi Selsro, har sett at er det blitt belysning og gardiner innenfor vinduene i de nybygde leilighetene. Påbygget ble ferdig i høst (2004), og de seks leilighetene er alt tatt i bruk. Nå står bare oppryddingen igjen, og til våren venter utvendig maling.

Helse og oppvekstsjef i Sel, Kåre Eide, forteller at de seks omsorgsboligene varierer mellom 46 og 48 kvadratmeter , og inneholder stue med kjøkkenavdeling, ett romslig soverom, et stort bad og gang. I tillegg er det bod på loftet og veranda til hver leilighet.

I tilslutning til leilighetene er det også et større fellesareal med kjøkkeninnredning og oppholdsstue mot nord. Det er også en stor overbygd veranda med utsikt mot Otta sentrum. Fra nord er det ny inngang, heis og direkte adgang til avdelingen. Dette betyr at også leilighetene i andre etasje på den gamle diagonosestasjonen og legekontoret nå får tilgang uten bruk av trapper. I tillegg blir en av de gamle leilighetene bygd om og modernisert.

Med den siste utbyggingen består Selsro nå av i alt 38 leiligheter. I tillegg er det to gjesterom som kan tas i bruk ved korttidsbehov. Beboerne har tilgang til de servicetilbudene som ellers finnes på Selsro, blant annet middagsservering og ymse aktiviteter.

Publisert i Synnabruposten nr. 2 2004